Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДЗНАЧИЛИ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА АМАТОРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Дата: 12.11.2018 09:01
Кількість переглядів: 44

Напередодні Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва в будинку культури Тетіївської ОТГ відбулись урочистості та святковий концерт. 
Від голови Тетіївської міської ради Руслана Майструка культпрацівників з професійним святом привітав секретар міської ради Сергій Денисюк та побажав творчого натхнення, добробуту та нових здобутків.
До теплих слів вітань та нагороджень також приєдналися помічник народного депутата Віталія Гудзенка Людмила Веряскіна, представник благодійного фонду Олександра Ференця «Фортеця» Віталій Бондаренко, депутат міської ради, голова районної організації Аграрної партії України Юрій Демцюра, помічник депутата Київської обласної ради Олега Балагури Дмитро Баклаєнко, заступник голови райдержадміністрації Надія Дячук, заступник голови райради Олександр Поліщук, директор Тетіївської центральної бібліотеки Любов Стахова, директор будинку культури Тетіївської ОТГ Олексій Задирака та член спілки письменників України Віктор Бондаренко.
Своїх підлеглих з професійним святом привітали начальник відділу культури, релігії, молоді та спорту виконавчого комітету Тетіївської міської ради Аліна Дідковська та начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Наталія Добровольська, які також провели церемонію нагородження в конкурсі «Людина року 2018 в галузі культури».
Не оминули в цей день своєю увагою і ветеранів праці, які багато років сумлінно трудились на ниві культурної спадщини Тетіївщини.
Впродовж святкових урочистостей відзнаки та нагороди вдало чергувалися з музичними номерами у виконанні творчих колективів та аматорів сцени Тетіївщини.

 

 

 

  

 

 

 

 

  

  

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь