Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДКРИТО ОНОВЛЕНЕ НЕВРОЛОГІЧНЕ ВІДДІЛЕННЯ РАЙЛІКАРНІ

Дата: 12.01.2017 14:04
Кількість переглядів: 42

6 вересня на Тетіївщині з робочим візитом побував губернатор Київської області А.Й. Присяжнюк. Разом з начальником обласного управління охорони здоров'я О.І.Ременніком та головою Тетіївської райдержадміністрації І.І.Миколюком відкрили оновлене неврологічне відділення Тетіївської центральної районної лікарні на 20 ліжок, яке не бачило ремонту 20 років - ще з радянських часів.

А зробили тут за 6 місяців чимало. Капітально відремонтовано приміщення, покладена нова кахельна плитка в харчоблоці, палатах для хворих і є туалеті. Поремонтували підлогу, стіни, постелили скрізь новий лінолеум. На вікна придбали нові тюлі, закупили постільну білизну, матраци, ковдри. Також замінили на металопластикові вхідні двері у відділенні.

Варто зазначити, що всі ремонтні роботи виконала невеличка будівельна бригада райлікарні, яка складається з прораба, трьох малярів, столяра і каменяра. Як сказав головний лікар ЦРЛ А.С.Крохмальний, використовуючи бригаду і провівши ремонт власними силами, вдалося зекономити значні кошти: на ремонт відділення неврології разом з його оснащенням витрачено лише 200 тисяч гривень. Якби ці роботи виконувала будь-яка будівельна організація, використали б  набагато більше.

Окрім цього, до ремонту долучилися інші помічники. Значну допомогу надав благодійний фонд "Майбутнє будуємо разом. С. Кацуба": для кімнати  відпочинку неврології - плазмовий  телевізор, м’які меблі та 25 стільців для палат. Два офісні дивани придбало ВАТ "Тетіївське  ХПП" (керівник О.К. Грабова), а покупку двох холодильників проспонсорували жителі Тетіївщини - кашперянка А.І. Пілявська та черепинчанка Ю.В. Свистун (холодильники вже працюють у відділенні - один у харчоблоці, інший - у коридорі).

У відділенні повно зелені і квітів - це заслуга його колективу. Гарно обладнана палата для інвалідів Великої Вітчизняної війни, де є окремий туалет, холодильник і телевізор. Тож нині у відділенні створені такі умови, яких не мають у своїх домівках багато жителів району. Все це мали змогу оглянути столичні гості та керівництво району. Окрім цього, очільника області цікавили інші питання, зокрема, стан діагностичного обладнання поліклініки, харчування пацієнтів та умови, які створені для роботи лікарів. Головний лікар ЦРЛ А.С. Крохмальний розповів, що у стаціонарі - трьохразове харчування. Раціон включає рибу, овочі, м’ясо-молочні продукти. А от діагностичний апарат лікарями поліклініки "охрещений", як "наш дідусь". Адже він функціонує вже ЗО років, а до цього служив в одній з київських лікарень. Губернатор Київщини А.Й. Присяжнюк та депутат Київської облради С.В. Кацуба пообіцяли нашим лікарям до кінця вересня привезти новий апарат УЗД.

  

Ірина МЕЛЬНИК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь