Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З КООРДИНАТОРОМ ПРОЕКТУ "МЕРИ ЗА ЕКОНОМІЧНЕ ЗРОСТАННЯ"

Дата: 11.07.2018 09:32
Кількість переглядів: 33

    10 липня в Тетіївській міській раді відбулася зустріч з координатором проекту «Мери за економічне зростання» в Україні Олександром Цепко. На зустрічі були присутні заступник міського голови з економічних питань Олена Коцеруба, спеціалісти відділів міжнародного співробітництва та проектно-інвестиційної діяльності, стратегічного планування та аналітики, і електронного урядування та зв'язків з громадськістю . В рамках зустрічі обговорили питання можливостей та перспективи розвитку Тетіївської об’єднаної територіальної громади.

    Проект «Мери за економічне зростання» розпочався в січні 2017 року та триватиме до грудня 2020 р. Він охоплює шість країн Східного Партнерства: Вірменію, Азербайджан, Білорусь, Грузію, Молдову, Україну та має представництва в кожній із країн. Учасники проекту «Мери За Економічне Зростання» будуть отримувати точну та сучасну інформацію, а також адміністративну та технічну підтримку в процесі розробки та впровадження своїх планів місцевого економічного розвитку. Це включатиме проведення тренінгів та підтримку експертів у відповідності до індивідуальних потреб та вимог.

   Проект має на меті підтримку співпраці місцевих влад з місцевими партнерами (представники бізнесу та організації громадянського суспільства, інші державні установи) з метою покращення місцевого бізнес клімату, створення умов для економічного зростання за лідерством приватного сектору, створення робочих місць – в результаті чого отримають користь всі громади, як на місцевому так і на національному рівнях.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь