Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В ТЕТІЄВІ ВІДКРИЛИ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР

Дата: 20.05.2019 08:30
Кількість переглядів: 40

 

 

 

 

 

12 травня в приміщенні КЗ «Тетіївський заклад загальної середньої освіти №1» відкрили інклюзивно-ресурсний центр. Центр покликаний створювати гідні умови навчання та виховання для дітей з особливими освітніми потребами, захищаючи право дітей на якісну освіту, отримання професії та повноцінного суспільного життя. І саме фахівці ІРЦ будуть працювати за новими, більш прогресивними та якісними підходами до роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.
З дітьми працюватимуть психологи Яна Борсук та Катерина Захарчук, вчителі-логопеди Ольга Задорожна та Наталія Бухал. Наразі, вакансія вчителя-реабілітолога ще вільна.
Для проведення корекційних занять центр обладнаний тренажерами, наочними та дидактичними матеріалами, а вчителі під час роботи зможуть використовувати сучасну техніку.
Міський голова Тетіївської ОТГ Руслан Майструк відзначив важливість відкриття інклюзивно-ресурсного центру в Тетієві та сказав, що навчання в інклюзивних навчальних закладах є корисним як для дітей з особливими освітніми потребами, так і для дітей з типовим рівнем розвитку, членів родин та суспільства в цілому.
До перерізання символічної стрічки запросили народного депутата України Віталія Гудзенка, міського голову Руслана Майструка, начальника управління освіти Тетіївської міської ради Тетяну Ільїну та голова Офісу реформ в Київській області Володимир Удовиченко. Після цього установу представили запрошеним гостям та ознайомили з функціональними можливостями інклюзивно-ресурсного центру.

Фото без опису  Фото без опису
Фото без опису  Фото без опису
Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь