Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УРОК «ОБИРАЙ МАЙБУТНЄ – ЖИВИ ТА ПРАЦЮЙ В УКРАЇНІ».

Дата: 11.02.2020 19:56
Кількість переглядів: 33

10 лютого 2020 року з метою ознайомлення школярів з сучасними підходами до самовизначення  та побудови професійного майбутнього, спрямування учнів у виборі майбутньої професії, фахівцем сектору активної підтримки безробітних Тетіївської районної філії Київського обласного центру зайнятості Вітою Дем’янчук було проведено відкритий урок «Обирай майбутнє – живи та працюй в Україні» для учнів 9  класів КЗ Тетіївського навчально-виховного комплексу ЗОШ І-ІІІ ступенів природничо-математичного ліцею Тетіївської міської ради в приміщенні Тетіївської районної бібліотеки.

 В ході заходу  учні ознайомилися з інформацією про можливість проходження профдіагностичного тестування на сайті Державної служби зайнятості в розділі «Вибір професії» (www.dcz.gov.ua). Зокрема дізналися про важливість  поєднання  бажання , схильностей дитини, здібностей, знань, стану здоров’я, потреб суспільства та ринку праці для оптимального вибору майбутньої професії.  Провели аналіз класифікації професій.

         Заняття пройшло у формі вільної бесіди в атмосфері щирості та довіри, учні по черзі розповідали про те,  хто ким мріє стати в майбутньому.

Наприкінці заходу фахівець служби зайнятості запросила учнів відвідати Тетіївську районну філію Київського обласного центру зайнятості для можливості проходження тестування на Платформі з профорієнтації та розвитку кар’єри з використанням діагностичного комплексу «Моя кар’єра: консультаційна мережа» де учні зможуть продіагностувати  власні схильності, здібності та професійні інтереси.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь