Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТРИВАЄ АКЦІЯ "ДІТИ - НАШЕ МАЙБУТНЄ”

Дата: 12.01.2017 14:35
Кількість переглядів: 28

Діти - це найдорожче, що існує в житті кожної людини, наша найкраща інвестиція у майбутнє, і так хочеться, аби ніщо не затьмарило найщасливішої пори їхнього життя. Та через свою непосидючість та цікавість до навколишнього світу підростаюче покоління часто стикається з різними потенційними небезпеками. Невтішна статистика нещасних випадків, які щодня трапляються з маленькими громадянами України, змушує нас замислитися, чи надійно захищені наші діти. Ми всі добре розуміємо, що єдиний варіант захисту в подібних ситуаціях - це надання якісної медичної допомоги. Тоді вдається звести наслідки травм до мінімуму та зберегти здоров'я дитини. Таку можливість надає поліс страхування. 

Як розповідає начальник Тетіївського відділення HACK "Оранта" Н.В.Безугла, страхова компанія "Оранта" уже восьмий рік поспіль проводить традиційну акцію "Діти - наше майбутнє". Мета цієї акції, яка розпочалася з 1 вересня і триватиме до 31 грудня - добровільне страхування дітей від нещасних випадків. Діти отримують страховий захист на цілий рік упродовж 24 годин на добу. Застрахувати можна дітей або молодих людей (віком від 3 до 21 року), які відвідують дитячий садок чи навчаються у середньому або вищому навчальному закладі. Страхувальниками можуть виступити як фізичні особи (батьки, родичі, опікуни дитини), так і юридичні особи підприємства або організації. Придбання страхових полісів на користь цілих колективів школярів  та учнівської молоді нерідко фінансують соціально відповідальні компанії та благодійні фонди.

Цьогоріч страхувальником усіх школярів Тетіївщини виступив благодійний фонд ’Майбутнє будуємо разом. Сергій Кацуба". Це неадзвичайно важлива акція, в основі якої лежить турбота про здоров'я нашого підростаючого покоління. Тож від імені всіх школярів та їхніх батьків хочеться подякувати організаторам цього благодійного фонду за їхню небайдужість до майбутнього рідного краю – наших дітей.

А всім клієнтам HACK "Оранта” бажаємо міцного здоров'я, хай негаразди обминають їх та їхніх діток стороною!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь