Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сплануй дату візиту електромонтера. ДТЕК розповів, в яких районах Київської області клієнти вже можуть скористатися найпопулярнішою послугою

Дата: 18.09.2020 11:13
Кількість переглядів: 10

У вересні 2019 року ДТЕК Київські регіональні електромережі запровадив зручну послугу для клієнтів «Планування точної дати візиту монтера» з питань роботи електролічильника у 7 районах Київської області. З серпня 2020 року цей сервіс став доступний для клієнтів ще 6 районів.

Тепер до переліку районів, мешканці яких отримали можливість обирати точну дату та час візиту фахівця для обслуговування лічильника – для його встановлення, заміни, ремонту або розпломбування чи опломбування – додалися жителі Васильківського, Богуславського, Кагарлицького, Миронівського, Обухівського та Фастівського районів. З кінця вересня послугу зможуть замовити клієнти сходу, а з жовтня – також і клієнти, що мешкають на півдні Київської області.

«Сучасний ритм життя вимагає чіткого визначення своїх планів на день. Час – найцінніший ресурс, який ми маємо. ДТЕК як відповідальна та надійна компанія запроваджує послуги, які допомагають клієнтам планувати свій день, у тому числі й час приходу електромонтера. Послугу можна замовити навіть у вихідні та святкові дні у зручний для клієнта час. Наші фахівці працюють 7 днів на тиждень з 8:00 до 20:00. Ми змінюємо уявлення про клієнтський сервіс та якість обслуговування, адже наші клієнти заслуговують на сучасний сервіс європейського рівня, - відзначив очільник ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Послуга «Планування точної дати візиту монтера» з питань роботи електролічильника – одна з найпопулярніших серед клієнтів ДТЕК Київські регіональні електромережі. З моменту запровадження, нею вже скористалося 11 725 клієнтів. Найбільша кількість заявок надходить від клієнтів густо населених районів Київщини. Наприклад, у Києво-Святошинському районі послугу замовили 5 013 клієнтів, в Ірпінському – 2 851, а у Вишгородському – 2 059.

Послугою можна скористатися дистанційно. Достатньо зайти на сайт ДТЕК Київські регіональні електромережі у розділ «Замовлення послуг на обслуговування приладу обліку».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь