Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ ПРИВІТАЛИ ЗІ СВЯТОМ

Дата: 12.01.2017 14:37
Кількість переглядів: 14

2 листопада ц.р. в райдержадміністрації відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня працівника соціальної сфери. Свято розпочала ведуча Н.В.Шибицька, розповівши про представників цієї професії, головне покликання яких - допомагати людям вирішувати проблеми наших соціально незахищених краян.

З вітальним словом до працівників соціальної сфери звернувся заступник голови райдержадміністрації С.В.Строянівський. Він передав найтепліші побажання від голови РДА І.І.Миколюка.  Також виступив керуючий справами виконавчого апарату районної ради С.М.Денисюк - він передав вітання "винуватцям свята" від голови райради О.В. Варіна та райкому профспілки працівників державних установ.

Яке ж свято без вручення нагород? За багаторічну сумлінну працю відзнакою Пенсійного фонду України - нагрудним знаком "За заслуги" І ступеня було нагороджено начальника управління Пенсійного фонду в Тетіївському районі С.В.Дзюбу.

Подяки і подарунки від райдержадміністрації та районної ради отримали начальник відділу соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Т.В.Шуляк, головний спеціаліст відділу соціальної роботи РЦСССДМ Н.В.Чернецька, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення РДА, начальник відділу виплат та бухгалтерського обліку Р.Б.Кириленко, завідуюча сектором правової роботи УПСЗН І.О.Орел, головний спеціаліст-координатор відділу прийому громадян УПСЗН Л.М.Лавренюк, головний спеціаліст відділу взаємодії з роботодавцями районного центру зайнятості В.О. Решетник.

З вітальним словом до працівників соціальної сфери звернувся і міський голова Р.В. Майструк. Він вручив нагороди начальнику управління праці та соціального захисту населення РДА В.І.Наконечному та головному спеціалісту відділу прийняття рішень щодо надання всіх видів допомог та компенсацій УПСЗН В.В.Архіповій.

Привітали своїх колег із професійним святом начальник УПСЗН В.І.Наконечний, начальник управління Пенсійного фонду в Тетіївському районі С.В.Дзюба, директор РЦСССДМ О.П.Коробко.

Пісенні вітання соціальним працівникам Тетіївщини дарували учасники художньої самодіяльності Олексій Задирако, Вікторія Баліцька, Аня Ніщук, Оксана Бондаренко.

Леся ІВАНЧЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь