Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«СЕМІНАР З ОРІЄНТАЦІЇ НА СЛУЖБУ В ЗБРОЙНИХ СИЛАХ УКРАЇНИ»

Дата: 11.02.2020 20:17
Кількість переглядів: 18

11 лютого 2020 року  в рамках угоди про співпрацю між Тетіївським районним військовим комісаріатом та Тетіївською районною філією Київського обласного центру зайнятості від 09.01.2020 року було проведено семінар на тему: «Орієнтація на службу в Збройних Силах України», на якому були  присутні  30 осіб з числа безробітних.

Дмитро Литвин – заступник військового комісара капітан Тетіївського районного військового комісаріату надав вичерпну інформацію з  питань вибору професії, працевлаштування громадян України на військову службу за контрактом та служби в військовому резерві, професійної підготовки та перепідготовки бажаючих проходити військову службу. Зокрема зазначив про повне укомплектування, соціальний захист, виплату грошової компенсації за піднайом житла (рядовим та сержантам),  медичне забезпечення, заробітну плату військовослужбовців, можливість отримати безкоштовно вищу освіту після першого контракту зі Збройними силами України. Капітан розповів про наявність п’яти вільних вакансій на посаду військовослужбовців офіцерського складу, три вакансій військовослужбовців сержантського складу та дві вакансії військовослужбовців солдатського складу в Тетіївському районному військовому комісаріаті.

З метою спонукання безробітних  до працевлаштування та подолання безробіття провідний фахівець сектору активної підтримки безробітних Віта Дем’янчук ознайомила присутніх з актуальними вакансіями та зауважила, що запорука успіху матеріального достатку і впевненості у завтрашньому  дні залежить від отримання постійного місця роботи та стабільного заробітку.

Під час проведення заходу слухачі жваво вступали в дискусію та мали змогу поставити запитання, які виникли під час заходу та отримати професійні відповіді на них.

        

 

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь