Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СЕМІНАР ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ .

Дата: 29.11.2019 14:40
Кількість переглядів: 22

 В рамках проведення загальнообласної Декади зайнятості з нагоди  Міжнародного дня людей з інвалідністю, яке відзначається у світі 3 грудня згідно спеціальної резолюції Генеральної асамблеї ООН від 04.10. 1992 року №А/RES/74/3, 29 листопада 2019 року Тетіївською районною філією Київського обласного центру зайнятості, за участю осіб з інвалідністю, учасників АТО, фахівців районної філії, представників органи влади та місцевого самоврядування, представників соціального захисту населення, Пенсійного фонду було проведено розширений семінар для даної категорії осіб .

Відкрила захід виконуюча обов’язки директора Тетіївської районної філії-Валентина Криворученко, яка в своєму виступі ознайомила учасників семінару   зі станом регіонального ринку праці та перспективами зайнятості осіб з інвалідністю в районі та за його межами, можливості адаптації в суспільстві відповідно до сучасного ринку праці.

Алла Сосунович - начальник Тетіївського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) управління Пенсійного фонду ознайомила присутніх з порядком звернення за призначенням пенсій для осіб з інвалідністю .

Юрій Гринюк - начальник управління соціального захисту населення Тетіївської РДА та завідувач сектору з питань інтеграції внутрішньо переміщених осіб та забезпечення засобами реабілітації осіб з інвалідністю Людмила Тимчук розповіли про забезпечення засобами реабілітації осіб з інвалідністю, забезпечення транспортом та санітарно-курортним лікуванням , про психологічну підтримку та професійну адаптацію учасників АТО.

Сергій Денисюк - секретар Тетіївської міської ради розповів про послуги, які надає об’єднана територіальна громада для осіб з інвалідністю, перспективи розвитку підприємств, організацій , установ, щодо створення спеціальних місць для даної категорії осіб, стану дотримання квоти працевлаштування даних осіб до суб’єктів господарювання.

Оксана Марищук - заступник директора Тетіївської районної філії ознайомила з додатковими гарантіями працевлаштування та соціальними послугами, які надає служба зайнятості особам з інвалідністю та учасникам АТО .

Даний захід був призначений для підвищення мотивації до праці людей з інвалідністю та дозволив учасникам заходу розглянути свої мотиви до трудової діяльності, способи подолання перешкод, які стоять на заваді працевлаштуванню, замислитися над можливістю організації власної справи у формі малого підприємництва та сомозайнятості.

Учасники семінару розглянули багато проблемних питань, які стосуються організації та проведення роботи зі сприяння зайнятості людей з інвалідністю та вирішили надалі на основі принципів соціального партнерства надавати всебічну підтримку громадянам даної категорії.  

 

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь