Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОБ ВАМ СЛУЖИЛОСЬ ДОБРЕ В УКРАЇНІ

Дата: 12.01.2017 14:31
Кількість переглядів: 20

Недавно для юнаків  Тетіївщини, які ось-ось одягнуть військову форму і стануть солдатами Збройних сил України, за сприяння благодійного фонду "Майбутнє будуємо разом. Сергій Кацуба", було організоване районне свято - День призовника. Після того, як прозвучав гімн нашої держави і було виголошено Указ Президента про черговий призов громадян на військову службу, виступив районний військовий комісар О.М.Малиш. Благочинний Тетіївського благочиння УПЦ отець Василій Волянюк благословив призовників на військову службу.

З напутніми словами до майбутніх воїнів звернулися заступник голови райдержадміністрації, голова призовної комісії В.І.Бондаренко, керуючий справами виконавчого апарату районної ради С.М.Денисюк, перший заступник міського голови І.В.Мащенко, ветеран військової служби, член ради районної ветеранської організації М.В. Топчій та батько одного з призовників - О.В.Шевчук. А від імені тих наших земляків, які скоро увіллються до лав Збройних сил України, виступив Владислав Кисельов. Юнаки виголошують урочисту обіцянку призовника. Кожному з них було вручено пам'ятний дарунок.

Не одному з хлопців випало отримати ще й приз за перемогу та активну участь у розважальній програмі. Майбутні воїни продемонстрували уміння швидко одягатися, гарно танцювати і писати змістовні листи. Крім конкурсів для призовників, до розважальної частини програми свята увійшли і виступи учасників художньої самодіяльності.

Щедрими оплесками глядачів були нагороджені Світлана Каткова та Олексій Задирако (вокальний дует), солісти-вокалісти Ярослав Парсяк, Оксана Бондаренко, Інна Борисюк, Вікторія Горновська, Діана Жепінська.

Ведучі Микола Лисиця та Анна Щербатюк виголошують подяку благодійному фондові "Майбутнє будуємо разом. Сергій Кацуба", зокрема його засновникові, депутатові обласної ради С.В.Кацубі за сприяння в проведенні свята й виділення подарунків для призовників.

Інформація "ТЗ“


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь