Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОФЕСІОГРАФІЧНА ЕКСКУРСІЯ ДЛЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ ДО ЦЕНТРУ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Дата: 29.11.2019 13:54
Кількість переглядів: 12

Шкільні роки пролітають досить швидко – нещодавно  ти першокласник , а сьогодні для тебе вже звучить останній шкільний дзвінок , який попереджає, що попереду вибір свого професійного шляху. Це завдання не досить легке, так як існує безліч різних професій та навчальних закладів, а вибрати потрібно свою – актуальну, затребувану, найулюбленішу. Тому  до вибору свої професії школярі готуються заздалегідь разом з батьками, вчителями, методистами,   керівниками гуртків - в яких навчаються, розвивають свої уміння і навички та відкривають свої здібності до тієї чи іншої професії .

Позашкільні навчальні заклади відіграють велику роль у розвитку професійних навичок школярів, основним завданням яких є те, щоб кожна дитина знайшла собі справу до душі , зайнялася тим, до чого в неї є потяг, здібності, бажання. Тому, 28 листопада 2019 року сектором  активної підтримки безробітних Тетіївської районної філії Київського обласного центру зайнятості було проведено професіографічну екскурсію для учнів – старшокласників до місцевого КЗ «Центру позашкільної освіти Тетіївської міської ради» .

Здається, що нещодавно після уроків ти і сам прибігав до затишного Будинку піонерів, який бере свій початок з 1936 року,  де на тебе чекали досвідчені керівники гуртків, щоб передати  свої знання і навчити співати, танцювати, шити, в'язати, малювати, а сьогодні ми дорослі організовуємо екскурсію для учнів з метою допомогти вибрати свою майбутню професію .

Екскурсію для учнів 9-Б класу Тетіївський ліцей №2 провела культорганізатор  центру позашкільної освіти Леся Безугла. Вона розповіли про роботу гуртків , а  саме: образотворчої студії, танцювальних колективів, вокальної студії, народного художнього колективу «Дитячий духовий оркестр», народного художнього колективу «Модельне оригамі», гуртків декоративно - ужиткого та науково-технічного напрямків та наголосили, що вихованці закладу є постійними учасниками районних конкурсів, свят та святкових концертів. Учні відвідали студію раннього розвитку «Капітошка», де навчаються діти віком 5-6 років. Старшокласники спілкувалися з керівниками гуртків, які охоче обмінювалися і ділилися своїм професійним досвідом. Діти з цікавістю розглядали виставки робіт вихованців гуртків.

Захід проведено цікаво та змістовно і ще раз підкреслив, що професіографічні екскурсії, проведені службою зайнятості допомагають розширити світогляд учнів, щодо вибору своєї майбутньої професії.

Щиро дякуємо колективу КЗ «Центру позашкільної освіти» за допомогу у проведення професіографічної екскурсії!

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь