Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОНАД 10 ТИСЯЧ ЛІКВІДОВАНИХ АВАРІЙ ТА БІЛЬШЕ 372 ТИСЯЧ КОНСУЛЬТАЦІЙ ДЛЯ КЛІЄНТІВ – ПІДСУМОК РОБОТИ КИЇВОБЛЕНЕРГО ЗА ДВА МІСЯЦІ КАРАНТИНУ

Дата: 21.05.2020 11:05
Кількість переглядів: 21

 

За два місяці карантину оператор системи розподілу Київобленерго ліквідував 10 тис. аварій та повернув світло у домівки 709 тис. клієнтів Київської області.

«ДТЕК - відповідальна, надійна компанія, що піклується про здоров'я своїх клієнтів і працівників. Наші аварійні бригади, оператори кол-центру всі ці два місяць продовжували працювати 24х7, щоб у людей в будинках було безперебійне якісне електропостачання. За цей непростий час фахівці компанії ліквідували понад 10 тис. аварій і повернули світло в 1803 населених пункти», - зазначив генеральний директор Київобленерго Віталій Шайда.

За останні 2 місяці клієнти звернулися в компанію через дистанційні сервіси 372 тисячі разів, з них 360 тисяч раз – по телефону. Крім того, ми отримали 9669 листів на електронну пошту, а через сторінку у Facebook до нас звернулися 1706 раз.

Як повідомлялося раніше, фахівці Київобленерго не зупиняли планові та аварійно-відновлювальні роботи на час карантину. Всі роботи виконувалися в суворій відповідності всіх карантинних заходів.

Наразі адміністративний персонал переважно продовжує перебувати на дистанційному режимі роботи. Виробничий персонал, робота якого вимагає постійного перебування на робочому місці для забезпечення безперервного електропостачання, має всі необхідні засоби захисту: антисептики, маски, дезінфектори. Для співробітників організовано транспортування на робочі місця без використання громадського транспорту. Всі ці заходи дозволили без збоїв в роботі відпрацювати перші складні карантинні місяці.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь