Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НА КРОК ВПЕРЕД ДО ВІДКРИТТЯ ЦНАПУ У ТЕТІЇВСЬКІЙ ОТГ

Дата: 19.03.2019 11:45
Кількість переглядів: 18

5 березня в Українському домі в рамках конференції «Початок нового партнерства», яка присвячена старту прямої роботи виконавців Програми «U-LEAD з Європою» над створенням та модернізацією Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) у громадах України голова Тетіївської міської ОТГ Руслан Майструк підписав Меморандум із програмою "«U-LEAD з Європою».

Робота міської влади з Програмою U-LEAD розпочалася ще у минулому році коли Тетіївська ОТГ стала переможцем конкурсного відбору.

Відповідно до Меморандуму у цьому році Центр надання адміністративних послуг нашої громади отримає нові робочі місця (комп’ютери, багатофункціональні пристрої, меблі), програмне забезпечення та навчання персоналу. У свою чергу Тетіївська ОТГ взяла на себе зобов’язання зробити ремонт приміщення, де буде розташовуватись ЦНАП, забезпечити доступність до Центру маломобільних груп населення та створити умови для їх перебування у приміщенні. Ремонт вже зроблений за рахунок Субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ і закінчили його в 2018 році.

Надання адміністративних послуг є надзвичайно важливим критерієм розвитку місцевого самоврядування. Доступність та якість адміністративних послуг у громадах – один з ключових факторів успіху та спроможності місцевих органів влади.

Однією з цілей Програми «ULEAD з Європою / ULEAD with Europe» є розширення можливостей об’єднаних громад та малих міст для надання високоякісних адміністративних послуг своїм мешканцям. Програма, спрямована на підтримку місцевого управління, доступності та якості державних послуг через модернізацію та створення до 600 належних Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП), впроваджується до квітня 2020 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь