Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"ЛЮДИНА РОКУ - 2018"

Дата: 17.01.2019 08:47
Кількість переглядів: 18

Процеси, що відбуваються в Україні останнім часом, радикальні зміни у нашому житті стали своєрідним накопичувачем потужного потенціалу конкретних дій які, апріорі, вже не можуть бути не використані на благо країни і людей. Звичайно, це, перш за все, людський потенціал.

Цей потенціал рік за роком акумулює і загальнонаціональна програма «Людина року», роль якої полягає не просто в констатації і популяризації досягнень людей, які домоглися всеукраїнського, а нерідко і міжнародного успіху. «Людина року» виконує ще й важливу функцію активізації високого потенціалу лідерів. Адже в їх числі чимало тих, чия перемога в найавторитетнішій загальнонаціональній програмі стала початком стрімкого злету в своїй сфері діяльності. Так що обраний для XXIII етапу загальнонаціональної програми «Людина року» слоган «Потенціал нових досягнень» – повністю відповідає часу і запитам нашого суспільства.

А порядковий номер нинішньої програми «23» – відноситься до категорії позитивних чисел. Воно може бути щасливим – перш за все для людей, які в своїх мотивах і вчинках органічно поєднують інтереси суспільства з духовними ідеалами. Що цілком відповідає образу володаря титулу «Людина року».

Генеральна дирекція загальнонаціональної програми «Людина року» повідомляє  засобам масової інформації, що 15 січня 2019 р. підведені підсумки експертного опитування за 2018 рік та доводить до відома громадськості імена кращих українських професіоналів, які за свої досягнення у 2018 році визначені лауреатами 23-ї загальнонаціональної програми «Людина року – 2018».

 

Урочиста церемонія вручення Премії  «Людина року – 2018»

відбудеться

23 березня 2019 року в Національній опері України

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь