Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«КРОК ДО МРІЇ»

Дата: 31.07.2020 10:52
Кількість переглядів: 15

Підприємництво – серйозний крок, який має свої переваги та певні ризики. Це самостійна ініціатива, господарська діяльність спрямована на одержання прибутку.

Безумовно власний бізнес потребує вкладень та дієвих кроків, але кожен ваш крок може приносити прибуток. Можливість розпоряджатися власним часом, свобода вибору діяльності, впевненість у завтрашньому дні все це переваги підприємництва. Проте оцінити наскільки Ви готові до самозайнятості, чи маєте Ви схильності до такого роду діяльності, ознайомитися з ключовими поняттями бізнесу та як започаткувати власну справу Вам завжди допоможуть фахівці Тетіївської районної філії КОЦЗ та корисні інтернет-ресурси служби зайнятості з підтримки та розвитку підприємницької ініціативи.

Так сьогодні, у Тетіївській районні філії КОЦЗ, пройшов черговий вебінар «Готуємося до відкриття власної справи» на якому учасники мали змогу ознайомитися з перевагами власного бізнесу, як обрати бізнес-ідею та оцінити її конкурентоспроможність, навчальними онлайн програмами та дистанційними платформами. Ознайомилися з переліком доступних для онлайн навчання курсів на платформі COURSERA.

Не витрачайте даремно свого часу, ознайомтесь з корисними інтернет-ресурсами з підтримки розвитку підприємницької ініціативи та здійсніть перший крок на зустріч мрії.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь