Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДТЕК ДОПОМАГАЄ ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ У БОРОТЬБІ З ПОШИРЕННЯМ КОРОНОВІРУСУ:ЗАПРАЦЮВАВ САЙТ STOP COVID-19 ОБЛАСНОГО ШТАБУПРОТИДІЇ

Дата: 06.04.2020 08:30
Кількість переглядів: 12

Львівська обласна державна адміністрація разом з ДТЕК створили та запустили сайт STOP Covid-19 задля спільної протидії поширенню вірусу у регіоні. Сайт є актуальною платформою щодо поточних потреб лікарень області у боротьбі з коронавірусом та надає можливість усім небайдужим долучитися до спільної протидії поширенню пандемії.

Кожен, і бізнес регіону, і небайдужі громадяни, можуть знайти на сайті інформацію про нагальні потреби лікарень задля ефективної боротьби з пандемією, а також як можна долучитися до цієї боротьби.

«Ми щиро впевнені, що лише спільними зусиллями представників громади, бізнесу та влади, ми здатні допомогти нашій країні у вирішені тих питань, які постали перед нею в цій надзвичайній ситуації. Ще в грудні 2019 ДТЕК підписав Меморандум про підтримку ініціатив громади Львівської області, і ми будемо спрямовувати наші зусилля на підтримку громади і далі. Як соціально-відповідальний бізнес ми віримо, що разом зможемо зупинити поширення вірусу та захистити наших громадян. Ми також закликаємо інший бізнес долучатися до цієї ініціативи і зробити свій внесок, щоб область була здатна зупинити поширення хвороби. Адже це можливо лише спільними зусиллями бізнесу, влади і громадян. », - підкреслює Тетяна Оверіна, директор з регіональної політики ДТЕК Енерго.

«Сьогодні уся Львівщина, вся Україна, цілий світ переживають найскладнішу соціально-гуманітарну кризу ХХІ століття – епідемію коронавірусу. Її подолання – це серйозний виклик владі, місцевим урядам та громадам. Усе суспільство повинно об'єднатися заради подолання наслідків епідемії та разом працювати на випередження, оскільки біда може неочікувано увійти до кожної родини», - наголошує голова Львівської ОДА Максим Козицький

Сайт Львівського обласного Штабу протидії пандемії STOP Covid-19 є пілотним і в найближчий час аналогічні платформи за підтримки ДТЕК з’являться і в інших регіонах, де працюють підприємства ДТЕК.

ДТЕК також надає свою допомогу регіонам Україні через благодійний Фонд Ріната Ахметова, який вже спрямував 300 млн гривень на забезпечення українських лікарень для боротьби з коронавірусом. Вже сьогодні передані МОЗ 300 тис. тестів, які будуть розподілені по регіонам. Найближчим часом перша партія апаратів штучної вентиляції легень та експрес-тестів надійде до опорних лікарень Львівської області. В тому числі і до Кам’янка-Бузької центральної лікарні, послугами якою користуються мешканці Добротвору та працівники ДТЕК Добротвірської ТЕС, які працюють в режимі жорсткої ізоляції задля стабільного енергопостачання регіону та мінімізації поширення інфекції. 

Довідка

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу та постачання електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.

У 2019 році капітальні вкладення ДТЕК становили 23 млрд грн, податкові відрахування – 23,4 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.

100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

 

Департамент із комунікацій

ДТЕК

Тел.: +38 (044) 596 21 26

+38 (044) 581 45 12

E-mail: pr@dtek.com

www.dtek.com

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь