Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДОСЯГНЕННЯ ТА ВИКЛИКИ НА ШЛЯХУ СТВОРЕННЯ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

Дата: 05.09.2019 15:48
Кількість переглядів: 70

30 серпня 2019 року відбувся серпневий форум працівників освіти Тетіївської громади. Традиційна серпнева зустріч педагогічних працівників цьогоріч стала надзвичайно святковою та піднесеною. 
І хоча не обійшлося без елементів традиційного святкування — слів привітань та нагород освітянам, втім зустріч була практичною та діловою. 
Святкову частину форуму розпочали звичайно ж діти, заради кого працює і творить учитель. Діти надзвичайно цікаво та креативно привітали педагогів з початком навчального року.
У своєму виступі начальник управління освіти виконавчого комітету Тетіївської міської ради Тетяна Іванівна Ільїна підвела підсумки роботи закладів освіти Тетіївської ОТГ, зробила якісний аналіз всіх недоліків освітнього процесу 2018-2019 навчального року, а також запропонувала пріоритетні завдання освіти на 2019-2020 навчальний рік. 
Куценко Валентина Андріївна, вчитель початкових класів КЗ "Дзвеняцького НВО "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - дитячий садок" зосередила увагу присутніх на Новій українській школі: успіхах та викликах першого року впровадження. У своєму виступі педагог зробила акцент на впроваджені НУШ, викликах та проблемах сучасної реформи.
Про співпрацю органів місцевого самоврядування, підприємців і закладів освіти в розвитку навчальних закладів нового типу ознайомила присутніх в.о. директора КЗ «Дібрівського аграрного ліцею» Лілія Петрівна Глушак.
З теплими словами привітання звернувся до освітян міський голова Руслан Володимирович Майструк, який подякував працівникам за гарну підготовку навчальних закладів до нового навчального року, нагородив їх грамотами та побажав нових творчих звершень.
Щирими словами подяки за нелегку працю до освітян звернулась заступник міського голови з гуманітарних питань Ірина Володимирівна Погоріла. 
Надзвичайно тепло привітали учасники дійства молодих вчителів, які вливаються в цьому році в велику освітянську родину.
Учасники форуму мали змогу внести пропозиції, зауваження та доповнення до проекту резолюції.
Далі освітяни розійшлися на секційні засідання, які були організовані на базі КЗ «Тетіївського НВК «ЗОШ природничо-математичного ліцею».

 

 

 

   

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь