Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ У ВТК "ГАРДИНІЯ"

Дата: 16.01.2020 15:00
Кількість переглядів: 39

 

Одним із дієвих засобів вирішення оперативного та якісного укомплектування актуальних вакансій роботодавців є проведення «Дня кар’єри» безпосередньо на виробництві.

З цією метою 16 січня 2020 року Тетіївською районною філією  Київського обласного центру зайнятості проведено «День кар’єри» у  ФОП Щербюк Валентини Антонівни виробничо-торгівельний комплекс «Гардинія», яке розташоване на території Тетіївської об’єднаної територіальної громади.

Мета проведення даного заходу – презентація підприємства, сприяння прямому контакту тих,     хто пропонує роботу, і тих, хто її шукає та задоволення  потреби роботодавця в працівниках.

У заході прийняло участь 15 осіб. Відкрила зустріч в.о.директора Тетіївської РФ КОЦЗ Валентина Криворученко, яка довела до відома присутніх інформацію про стан ринку праці Тетіївщини та перспективи працевлаштування.

Власниця комплексу Валентина Щербюк ознайомила присутніх з історією підприємства. Вона розповіла, що підприємство було засноване в 2003 році на базі майстерень по індпошиву верхнього одягу. Сьогодні - це невелике підприємство, яке здійснює діяльність з пошиття гардинних виробів, фурнітури, ремонтує та шиє  одяг, реалізує килимові вироби, шпалери та супутні товари тощо.

Також Валентина Щербюк повідомила про наявні вакансії швачок, закрійника та продавця непродовольчих товарів, переваги пов’язані з організацією та умовами праці, соціальними гарантіями для працівників. Розповіла про умови праці, графік роботи та про можливість набуття професії швачки безпосередньо на виробництві.

Для гостей було проведено екскурсію по  цехах.   Вони відвідали підготовчий та розкрійний цехи,  цех пошиття готової продукції , де більш детально ознайомились  з процесом  пошиття та особливостями виробничого процесу.

Зацікавлені учасники отримали вичерпні відповіді на запитання та подякували роботодавцю за проведення заходу. По закінченні Валентина Антонівна запросила бажаючих на співбесіду.

Після проходження співбесіди троє безробітних працевлаштовані, один буде проходити професійне навчання безпосередньо на виробництві.

 

 

  

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь